Tempahan Produk

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan produk produk premium ini dengan harga istimewa.Untuk pengetahuan anda produk produk ini tidak lagi dijual di website utama Tuan Ammar Zahar dan hanya boleh didapati melalui lesen jualan semula yang saya telah dapatkan dari beliau.

Sebelum anda mendapatkan produk produk tersebut , sila baca maklumat penting di bawah terlebih dahulu :

1.Pembelian adalah melalui Senangpay ( senangpay.my) dengan cara perbankan online ( online banking ) atau kredit kad melalui bank bank tempatan.

2.Produk produk yang telah dibeli adalah dalam bentuk video.Selepas pembayaran dilakukan , link link (pautan) ke video video tersebut akan diberikan kepada anda dalam masa 12 jam untuk anda menontonnya melalui email yang anda masukkan semasa pembelian.

3.Anda dilarang berkongsi atau memuat naik link link ke produk tersebut ke mana mana laman web atau berkongsi dengan rakan rakan anda atau anda akan didakwa atas kesalahan jenayah siber.

4.Tiada jaminan wang dikembalikan untuk produk produk tersebut akan dilakukan dan juga sekiranya anda tersalah beli produk produk ini kerana harga yang ditawarkan amat murah dari harga asal.

5.Jika ada sebarang soalan atau masalah untuk menempah produk produk di bawah , anda boleh hubungi saya di page “Hubungi Saya”.

Akhir kata saya doakan anda berjaya dengan perniagaan anda yang ada atau di dalam perancangan dan juga berjaya juga di akhirat nanti.Amin.                                                                                                           

 

Tempahan 3 Produk Utama RM300

Tempahan Premium Sejuta Setahun RM100

Tempahan Kelas Bisnes RM100

Tempahan FB Xtra RM100