Rakaman FB Xtra

Seminar FB Extra – Apa Kata Mereka, Haslinda Hamzah from Jootawan on Vimeo.

Seminar FB Extra – Apa Kata Mereka, Shera Samsudin from Jootawan on Vimeo.

 

Bagaimana Anda Boleh Menjual Sehingga

RM 10 000 
di FACEBOOK !!


“MASALAHNYA.. Ramai yang buat bisnes Facebook ni, dia buat macam ‘tangan’ dia. Sepatutnya kena buat macam ‘pedang’.

Akibatnya, mengadu pada saya minta saya bantu selesaikan masalah dia.. Masa tu, saya suka memetik kata-kata Cakra Khan.. “Terlambat kau sadari…”

Ni saya nak bagitau sikit apa y ang sedang berlaku sekarang untuk bisnes Facebook bagi peniaga kecil..

1) Facebook semakin membenci peniaga kecil.Ramai yang ada lebih dari satu akaun mula disiasat oleh Facebook dan berkemungkinan akaun-akaun tersebut dibekukan oleh Facebook, kerana mereka nak utamakan kualiti daripada kuantiti selepas pengguna mereka mencecah lebih 1 BILLION. Ramai sangat dah yang mengadu akaun mereka kena bekukan.

2. Facebook sedang menyiasat dan menyaman peyedia software yang melanggar TOS Baru ni salah seorang kenalan saya mengadu bahawa beliau disaman oleh Facebook sebanyak USD 1 Juta kerana menghasilkan perisian yang melanggar TOS Facebook dan juga mengajar orang lain cara bisnes Facebook yang salah. Bukan saman SERINGGIT ya, ni SATU JUTA USD!!

3. Iklan Facebook semakin mahal kos nyaRamai mengadu pada saya, dulu kos iklan Facebook hanyalah sen-sen saja, tapi sekarang dah mencecah puluh-puluh sen dan tak mustahil akan meningkat ke ringgit-ringgit. Bila saya tanya, ada buat backup macam saya ajar tak? Mula lah terpinga-pinga sebab bukan belajar dari saya. Jadi dia pun tak tahu nak buat apa. Saya hanya mampu menyanyi lagu Cakra Khan, “Terlambat ku sadari…”

4. Iklan Facebook semakin susah nak lepas bagi peniaga kecilKalau anda baru nak bermula, iklan anda sebenarnya semakin susah nak lepas. Facebook dah semakin ketatkan dan tapis betul-betul cara untuk buat iklan.

5. Pesaing dah semakin banyak dan berlambakKalau anda perasan, sekarang ni dah terlalu ramai orang menjual produk yang sama. Kalau tak ada strategi yang EXTRA, memang anda akan ketinggalan berbanding pesaing anda. Jenama-jenama hebat sekarang pun dah pandai menggunakan Facebook. Pengguna dah semakin banyak pilihan. Anda kena ada strategi EXTRA untuk timbul berbanding pesaing anda.

Ini saya baru senaraikan 5, ada banyak lagi saya boleh senaraikan.. Yang penting, sekarang ni adalah masa untuk anda mempelajari teknik yang LUAR BIASA yang saya panggil teknik EXTRA.

Sebab tu kalau dulu saya buat seminar Ledakan Facebook, kali ni saya upgrade maklumat menjadi lebih advance, luar biasa, dan EXTRA daripada yang anda tahu.

Kalau sebelum ni pernah datang ke seminar yang beekaitan tentang Facebook anjuran Jootawan atau mana-mana pihak, anda wajib datang seminar ini juga supaya anda dapat tahu yang EXTRA dan ADVANCE.

Bayangkan kalau pesaing anda pergi seminar ni dan menuntut daripada saya, tapi anda hanya duduk dirumah menikmati kuih raya yang tak habis lagi, siapa yang untung? Anda berpeluang besar untuk MAKAN ASAP bila ditinggalkan oleh pesaing anda nanti!

Okay, biar saya perkenalkan apa modul dalam Rakaman Seminar FB Extra ni.

Sebab banyak sangat yang request untuk hasilkan rakaman SEMINAR FB EXTRA INI, saya rangkumkan kesemuanya dalam rakaman yang anda boleh ulang banyak kali!

MEMPERKENALKAN…

Rakaman SEMINAR FB EXTRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modul 1. 
Bagaimana Membina Bisnes RM100,000 di Facebook. Saya akan bocorkan bagaimana anda boleh duplikasi model bisnes saya yang menghasilkan lebih RM 100,000 pendapatan dengan menggunakan Facebook. Saya tunjukkan case study model bisnes ini yang mana saya tak menggunakan iklan TV dan akhbar langsung!

Modul 2. 
Bagaimana Mendapatkan 1000 pelanggan dengan Facebook Ads. Bayangkan jika satu produk anda, anda boleh untung RM 50. Cuba kira jika anda mempunyai 1000 pelanggan yang membeli produk anda. Untung anda akan menjadi RM 50,000. In ibaru dikira bahagian ROI sahaja. Belum campur dengan seorang pelanggan tersebut membeli produk tambahan anda atau rekemen produk anda kepada rakan mereka. Senang-senang anda boleh dapat lebih RM 100,000 sebulan dengan taktik ini.

Kalau anda tak yakin dengan kepakaran saya dan kebolehan Jootawan mengajar anda, lihatlah testimoni alumni-alumni kami yang telah menyertai seminar kami di bawah :

Tentang Ammar Zahar :

  • Saya bermula dari berhutang sehingga mampu membina syarikat JUTAAN ringgit.
  • Dalam 2 tahun berjaya melakukan transformasi dari 2 orang staf kepada 20 orang staf.
  • Dijemput oleh TV1, NTV7, dan TV9 berkongsi kisah Jutawan Internet.
  • Dilabelkan oleh Majalah TOP 10 sebagai salah seorang daripada 10 Jutawan Muda.
  • Disenaraikan oleh Metro Ahad sebagai salah seorang Jutawan Muda melalui Internet.
  • Saya TIADA PHD dalam bisnes dan marketing. Saya belajar jurusan senibina di UPM.

Paling penting, saya sama saja macam anda masa saya bermula dulu. Tak ada modal yang banyak (malah berhutang), hidup dalam situasi kesempitan wang, belajar tak kemana, tetapi segalanya mula berubah..

Harga :RM100   

Jumlah durasi video : 1 jam 30 minit ++                                                                   Video video ini dirakam pada tahun 2015.

Sila ke page tempahan produk untuk mendapatkan rakaman FB Xtra ini.

Penafian : Laman web ini tidak ada kena mengena dengan Tuan Ammar Zahar dan Jootawan Group.
Produk produk Jootawan yang dijual di laman web ini didapatkan dari lesen jualan semula dari Jootawan Group.